Η ΑΤΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Α.Β.Ε.Τ.Ε. (διακριτικός τίτλος ABO-DEMAN A.Β.Ε.Ε.) είναι Ελληνική εταιρία κατασκευής ειδικών οχημάτων και μηχανημάτων.Στο ευρύ φάσμα εφαρμογών που καλύπτει η δραστηριότητα της εταιρίας σημαντικούς τομείς αποτελούν τα πυροσβεστικά οχήματα, τα εκχιονιστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα διαγράμμισης οδών. Παράλληλη δραστηριότητα αποτελεί η εισαγωγή και διάθεση διαφόρων τύπων οχημάτων, μηχανημάτων, τεχνολογικού εξοπλισμού και υλικού.

Η δραστηριότητα της εταιρίας ξεκινά από το 1990, ως «GAP DEMAN».

Υπό τη σημερινή μορφή και επωνυμία λειτουργεί από το 2008.

 

Η εταιρία παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη, παρέχει πλήρεις τεχνικές λύσεις και επεκτείνει το πεδίο των δραστηριοτήτων της.

 

Δραστηριότητα

Βασική φιλοσοφία της εταιρίας αποτέλεσε η δραστηριοποίηση σε τομείς ειδικών προϊόντων τόσο με την δική της εγχώρια παραγωγή, όσο και με την προσφορά και πλήρη τεχνική υποστήριξη οχημάτων και εξοπλισμού από το εξωτερικό.

 

Στο ευρύ φάσμα εφαρμογών που καλύπτει η δραστηριότητα της εταιρίας σημαντικούς τομείς αποτελούν τα πυροσβεστικά οχήματα και εξοπλισμός, τα εκχιονιστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα διαγράμμισης οδών.

 

Η ABO-DEMAN, με την ομάδα έμπειρων μηχανικών, έχει τη δυνατότητα να παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στον πελάτη, ενώ παραμένει πάντοτε ευέλικτη στην προσπέλαση νέων πεδίων δραστηριότητας και στην αντιμετώπιση ποικίλων απαιτήσεων για ειδικούς εξοπλισμούς.

 

Η δραστηριότητα της εταιρίας εκτείνεται:

 

στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη μηχανημάτων και οχημάτων

στην κατασκευή και παραγωγή μηχανημάτων και οχημάτων
στην εισαγωγή προϊόντων και εξοπλισμού από το εξωτερικό, σε πλήρη μορφή ή προς ολοκλήρωση στην Ελλάδα
στην πλήρη τεχνική υποστήριξη και συντήρηση ειδικού εξοπλισμού:
– συντήρηση, επισκευές
– προμήθεια ανταλλακτικών και εξαρτημάτων
– μετασκευές, ανακατασκευές
στην εγκατάσταση του εξοπλισμού σε οχήματα του πελάτη, αν απαιτείται
στην εκπαίδευση προσωπικού

 

 

Τεχνική Υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη αποτελεί βασική προτεραιότητα για την εταιρία μας.

Η εταιρία τηρεί αποθέματα ανταλλακτικών, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό,έχει το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό με υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και καλύπτει με συνέπεια, πληρότητα και ταχύτητα στην ανταπόκριση, τις απαιτήσεις των ειδικών οχημάτων και μηχανημάτων που κατασκευάζει και διαθέτει.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης που παρέχει, η εταιρία αναλαμβάνει επίσης κατά περίπτωση ανακατασκευές ή μετασκευές παλαιού εξοπλισμού,την συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων άλλων κατασκευαστών.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αττική Βιομηχανία Οχημάτων και Μηχανημάτων ΑΒΕΤΕ

26ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Θηβών

19600 Μάνδρα – Αττική.

Τηλ.: (0030) 210-55.51.480

Fax: (0030) 210-55.56.009

Email: sales@abodeman.gr

 

https://www.facebook.com/abodemangr

http://www.abodeman.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol