Η εταιρία «Δουκάκης Electricity» δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 1975 ξεκινώντας από τον Δημήτριο Δουκάκη ιδρυτή της εταιρείας.

 

Η πολυετής παρουσία μας στον κλάδο των κατασκευών και ειδικά στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις χαρακτηρίζεται από τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε. Η συνέπεια, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός διακρίνετε στις συνεργασίες μας με τους πελάτες μας και γι’ αυτό άλλωστε έχουμε αναλάβει με επιτυχία μεγάλα projects όπως:

 

  • Ετέκα Α.Ε ( Εταιρεία πετρελαίου)
  • Opel Σπανός
  • Πολεοδομία Πειραιά
  • Γήπεδο Ατρόμητου
  • Γήπεδο
  • Κατασκευαστική Γαϊτάνος
  • Πολιτιστικό Κέντρο Ν Ιώνιας
  • Πολυτεχνείο Γουδί

 

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και αναλαμβάνουμε την κατασκευή και συντήρηση τους.Συμβαδίζοντας με τις αυξημένες απαιτήσεις τις εποχής αναλαμβάνουμε και φέρουμε εις πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογικές εργασίες δίνοντας άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις.

 

Η συνεχής ενημέρωση και η εξειδίκευση σε θέματα νέων τεχνολογιών, μας δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών (βιομηχανικούς χώρους, ξενοδοχεία, κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, κ.τ.λ.).

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή για:

Συμβατικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις χαμηλής τάσης κτιριακών έργων (φωτισμός- κίνηση – συμβατικός αυτοματισμός).
Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σύγχρονης τεχνολογίας με έξυπνα συστήματα διαχείρισης τύπου instabus-έξυπνο σπίτι.
Βιομηχανικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και εφαρμογές συμβατικού αυτοματισμού καθώς και αυτοματισμού με PLC.
Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις για φωτοβολταϊκά συστήματα σε στέγες κατοικιών και επιχειρήσεων καθώς και σε φωτοβολταϊκά πάρκα.
Ηλεκτρική εγκατάσταση γεννήτριας και UPS.
Συστήματα αντικεραυνικής προστασίας-αλεξικέραυνα-συστήματα προστασίας από υπερτάσεις.
Εγκαταστάσεις πάσης φύσεως γειώσεων (θεμελιακή γείωση, περιμετρική γείωση, τριγωνικές γειώσεις, γειώσεις τύπου X με πλάκες).
Φροντίζουμε να σας προτείνουμε τις ποιο πρακτικές λύσεις για το χώρο σας, αφού πρώτα ακούσουμε τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΕLECTRICITY – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗ-ΧΟΝΔΡΙΚΗ
ΑΧΙΛΛΕΩΣ 5 ΑΜΦΙΑΛΗ, ΑΤΤΙΚΗ
ΤΗΛ: 2104324205
E-MAIL: info@d-electricity.com

 

http://www.d-electricity.com/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol