Ταυτότητα

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών σε επαγγελματικούς χώρους και οικίες, με σκοπό την παροχή σύγχρονων και ποιοτικών υπηρεσιών.

 

Στόχος

Στόχος μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξασφαλίζοντας την επιτυχή υλοποίηση και λειτουργικότητα κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

 

Εγγύηση

Η υψηλή τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με τα άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία και τα άριστης ποιότητας προϊόντα που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται το ιδανικό αποτέλεσμα σε κατασκευές και ανακαινίσεις για κάθε απαίτηση.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΚΟΣΜΑ ΜΕΛΩΔΟΥ 10-12, 11471 ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ 
Τ/F: 213 0236583

Κινητό : 6944967748

Mail . fil.57@hotmail.com

 

http://fil.com.gr/index.php

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol