Το 1965 ο κος Δημήτρης Μαυρίκος ίδρυσε την εταιρία Γύψος & Τέχνη, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των γύψινων κατασκευών και της διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Όραμα του ήταν η δημιουργία μιας επιτυχημένης εταιρίας στο χώρο αυτό, που θα μπορεί να προσφέρει ένα κατασκευαστικό αποτέλεσμα που θα παρουσίαζε αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος. Η εταιρία σήμερα, πρωτοπορεί στο χώρο των γύψινων διακοσμήσεων, στις εφαρμογές ξηράς δόμησης και στις εξωτερικές κατασκευές με τη χρήση σύγχρονων υλικών.

 

Αυτή η τεχνογνωσία και η εμπειρία στον χειρισμό μεγάλων έργων, έχει αποκτηθεί ύστερα από μια μακροχρόνια πορεία στο χώρο. Η εταιρεία μας έχει στιβαρή υποδομή σε έμψυχο και άψυχο δυναμικό ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλων των ειδών τις κατασκευές.

Το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι η τεράστια ποικιλία σχεδίων. Έχουμε καταφέρει να ανανεώνουμε τα ήδη υπάρχοντα σχέδια, να συντηρούμε τα παλιά καθώς και να δημιουργούμε νέα, με την ανάπτυξη του Δημιουργικού μας τμήματος.

Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και την τοποθέτηση των προϊόντων της με τον πιο άψογο και κατασκευαστικά ορθό τρόπο. Το τμήμα κατασκευών που απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργοδηγούς και εξειδικευμένους τεχνίτες έχει ως κύριο μέλημά του την άψογη και τεχνικά αρτιότερη υλοποίηση του έργου.

 

Στο πελατολόγιο της εταιρίας περιλαμβάνονται χιλιάδες ιδιωτικά έργα όπως Μεγάλα Ξενοδοχεία, Πολυκαταστήματα, Δημόσιοι και Επαγγελματικοί χώροι αλλά και Κατοικίες.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Λεωφόρος Μεσογείων 309, Έναντι Ιασώ, Χαλάνδρι
Τ.Κ 15231, Αττική

210 – 6749682
210 – 6046663
210 – 6771036 (Fax)
info@kmavrikos.gr – Κατασκευές
kon.mavrikos@gmail.com – Κατασκευές
mavrikos@mavrikos.gr – Εμπορία

 

https://www.facebook.com/pages/%CE%93%CF%8D%CF%88%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B7-%CE%9A-%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A3%CE%99%CE%91-%CE%9F%CE%95/185080528359146

 

http://www.kmavrikos.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol