Σπίτι, κατοικία ή διαμέρισμα, γραφείο ή κατάστημα, ο χώρος σας είναι μοναδικός όσο κι εσείς!

Είναι ένα ολόκληρο… σύμπαν, φτιαγμένο με την αισθητική σας, που αποπνέει κάτι από την προσωπικότητα και την αύρα σας!

Κάθε ανακαίνιση του χώρου σας ανεξάρτητα αν είναι μια μικρή ή μια ριζική αλλαγή, μοιάζει σαν να ξανα-δημιουργείτε το «σύμπαν» αυτό από την αρχή!

Γι’αυτό, χρειάζεται προσεκτική μελέτη του χώρου και πρωτότυπες, δημιουργικές προτάσεις, φτιαγμένες ακριβώς στα μέτρα σας.

Το βασικότερο κριτήριο για την αποτελεσματική χρήση ενός χώρου, είναι η θετική αύρα που προκαλεί σε όσους βρίσκονται σε αυτόν. Η ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλά και η ανακαίνιση του επαγγελαματικού σας χώρου, είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της λειτουργικότητάς τους, αλλά και για την αισθητική απόλαυση όσων τους χρησιμοποιούν.

Η εταιρία Rotor, δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στον τομέα: ανακαίνιση-ανακατασκευή-αναβάθμιση εσωτερικών χώρων και κτιρίων.

Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία και την πείρα της Rotor και ανανεώστε το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή σας με ποιοτικά υλικά και λειτουργικό σχεδιασμό, σε σημαντικά ανταγωνιστικό κόστος. Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην ανακαίνιση σπιτιών και επαγγελματικών χώρων (γραφείων, φαρμακείων, cafe, εστιατορίων κ.α.), μπορούμε να σας προσφέρουμε μια πιο άνετη και ευχάριστη καθημερινότητα στον στην κατοικία σας (μονοκατοικία, διαμέρισμα) ή μια πιο λειτουργική και φιλική προς τον εργαζόμενο αξιοποίηση του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

ROTOR SA

  • Ελ. Βενιζέλου 16,
    Νέα Σμύρνη,
    Αθήνα, ΤΚ 171 21

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας για μια δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας.

210 603 2022

info@rotorsa.gr

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol