Η εταιρία βρίσκεται στην πέμπτη δεκαετία τις λειτουργίας της καθώς ξεκίνησε την δραστηριότητα της στις αρχές του 1970 από τον Αντώνιο Πελλεγρίνι.
Όλα αυτά τα χρόνια με πολύ μεράκι και με εξειδικευμένο προσωπικό δίνοντας μεγάλη σημασία στην ποιότητα των επίπλων μας κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας επιπλώνοντας αρκετές χιλιάδες σπίτια σε όλη την Ελλάδα. Περνώντας στην δεύτερη γενιά και έχοντας την πολυετή πείρα σύμμαχο, μπορούμε και ικανοποιούμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες κάνοντας έπιπλα στα μέτρα τους, δίνοντας τους συμβουλές για την καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου τους.
Σε έναν χώρο 600τ.μ γίνεται η κατασκευή των επίπλων από τα σκελετά ( που είναι από φουρνιστή Οξιά), μέχρι το τελικό φινίρισμα με λεπτομερή έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής για την τελειότητα του αποτελέσματος. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε καθώς και η τεχνογνωσία μας, μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε 10 έτη εγγύηση στα έπιπλα που κατασκευάζουμε στους πελάτες μας, εξασφαλίζοντας τους ότι έκαναν σωστή επιλογή αγοράς επίπλων.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Βιοτεχνία σαλονιών & Κατασκευή, εμπορία επίπλων
Διεύθυνση: Χριστοπούλου 4, Νίκαια
Τηλέφωνο: 210 4954790
Fax: 210 4976629
E-mail: info@pellegrini.gr

http://www.pellegrini.gr/

https://www.facebook.com/Pellegrini-furniture

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol