Η εταιρεία Altalinea, ιδρύθηκε πριν 23 χρόνια, το 1990, μεταφέροντας ήδη μια προϋπάρχουσα δεκαετή εμπειρία, στον χώρο του επίπλου κουζίνας.

Από την πρώτη στιγμή βασίστηκε σε τρείς βασικές παραμέτρους :
• Ποιότητα
• Τιμή 
• Σωστή αναγνώριση των αναγκών του πελάτη, σχεδιασμός, υπηρεσίες

Πάντοτε πίστευε και εξακολουθεί να πιστεύει, ότι ‘προϊόν’ υπάρχει στην Ελληνική αγορά. Αυτό όμως που χρειάζεται είναι, το προϊόν, να έχει την σωστή τιμή, να προσφέρεται με τις μέγιστες υπηρεσίες (πριν, κατά , αλλά κυρίως μετά την πώληση) και σαφέστατα ο αγοραστής να γνωρίζει επακριβώς τι αγοράζει, εφ όσον, το προϊόν απαντά 100% στις πραγματικές του ανάγκες.

Αυτή η φιλοσοφία της Altalinea, η οποία δεν έχει αλλάξει καθόλου όλα αυτά τα 22 χρόνια, την έφερε στις υψηλότερες θέσεις στις προτιμήσεις του Ελληνικού αγοραστικού κοινού, με σειρά καταστημάτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

http://www.altalinea.gr/

https://www.facebook.com/altalinea.gr


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol