Η Εταιρεία Δ.ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων (ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά και πουλερικά) από το 1972. Επιθυμώντας να διατηρήσει την οικογενειακή ελληνική παράδοση που τη χαρακτηρίζει, γίνεται γνωστή με την επωνυμία VADIΜ, προερχόμενη από τα ονόματα των μελών της, Βαγγέλης & Δημήτρης.

 

Η εταιρεία εδρεύει στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και διαθέτει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για την Εισαγωγή, Εμπορία, Τυποποίηση και Διανομή των προϊόντων που εμπορεύεται, ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελατολογίου της.

 

Σήμερα, έχοντας ένα έμπειρο δυναμικό έτοιμο να αντεπεξέλθει στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του χώρου και διατηρώντας ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας, πιστοποιημένο από το Φορέα Πιστοποίησης EQA, συνεχίζει να υπηρετεί, με συνέπεια και επαγγελματισμό, τη θάλασσα και ό,τι αυτή προσφέρει.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Δ.ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 15, ΑΓ I. ΡΕΝΤΗΣ

τηλ. 210 4822372

fax 210 4833679

e-mail info@flerianos.gr

Νέο Κατάστημα:
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ του ΡΕΝΤΗ
(Αγορά του Καταναλωτή)
τηλ. 210 4832381

http://www.flerianos.gr/

https://www.facebook.com/Flerianos

 

Φλεριανός κατεψυγμένα προιόντα

Φλεριανός κατεψυγμένα προιόντα

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol