Η εταιρεία ΣΙΛΚ ιδρύθηκε το 1989 από τους Κυριάκο και Χαράλαμπο Χατζηχαράλαμπους. Σκοπός της είναι η εισαγωγή και εμπορία ειδών τρικ, φάρσες, χιουμοριστικά, πονηρά, αποκριάτικα, εποχιακά και ταχυδακτυλουργικά για ερασιτέχνες και επαγγελματίες.

Έχουμε πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα και αντιπροσώπους στην Θεσσαλονίκη και Κρήτη καθώς και δικούς μας πωλητές στην Αττική.

Συμμετέχουμε σε εκθέσεις δώρου δυο φορές το χρόνο . Λεπτομέρειες για τις εκθέσεις ,ημερομηνίες κλπ θα βρίσκετε στη σχετική σελίδα ενημέρωσης.

Ο εκ των ιδρυτών της εταιρείας Κυριάκος Χατζηχαραλάμπους είναι ο γνωστός μάγος Domenico, ο οποίος αναλαμβάνει κάθε είδους εκδηλώσεις για παιδιά και ενήλικες .

Θα χαρούμε στις σελίδες μας να βρείτε αυτό που θέλετε και είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία και εξυπηρέτηση.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΑΡIΣΤ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 29-31, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 2108322030
FAX: 2108321408
E-MAIL: info@magic-tricks.gr

Για επικοινωνία με τον Μάγο Domenico :
KIN. 6945 292092
E-MAIL: domagic33@yahoo.gr

http://magic-tricks.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol