Η εταιρεία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος καινούργιων μοντέλων μοτοσυκλετών της: HONDA, MODENAS, DAYTONA, SYM. Στα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες όλων των εταιρειών, σε άριστη κατάσταση και σε ασυναγώνιστες τιμές. Εμπορευόμαστε μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες όπως: HONDA, YAMAHA, BMW, KAWASAKI, KTM, SUZUKI, GILLERA-PIAGGIO.

Ανταλλάσσουμε την παλιά σας μοτοσυκλέτα με καινούργια ή μεταχειρισμένη της αρεσκείας σας ή αγοράζουμε την παλιά σας μοτοσυκλέτα μετρητοίς.

Οι αναβάτες μπορούν να βρουν σε μας μια μεγάλη γκάμα από επώνυμα αξεσουάρ, για την μοτοσυκλέτα τους, που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά και επώνυμα προϊόντα δικής μας εισαγωγής, όπως κράνη (NOLAN, G-REX, AIROH, KIWI, UVEX, CABERG, MT, κλπ.), βαλίτσες (GIVI, SHAD, KAPPA, κλπ.), ένδυση (MOTORRAD, SPIDI, UVEX, κλπ.), συναγερμούς (SPYBALL, ITS, GEMEL,) λουκέτα-κλειδαριές(ABUS), bagsters, tank bags, προστατευτικά κάγκελα, ζελατίνες, εξατμίσεις, λάστιχα, κλπ.

Η άριστη ποιότητα των μοτοσυκλετών μας και το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης μας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της επιχείρησης μας. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας βασίζεται στην εμπειρία του καλά εκπαιδευμένου προσωπικού μας και στο φιλικό μας περιβάλλον. Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε την κάθε επιθυμία του πελάτη που ενδιαφέρεται για αγορά μοτοσυκλέτας πριν και μετά την πώληση, κάτι που για την εταιρεία μας αποτελεί παράδοση. Ο υποψήφιος αγοραστής έχει την δυνατότητα να αγοράσει είτε καινούργια, είτε μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα με 0% προκαταβολή έως 72μήνες εξόφληση. Η πληρωμή γίνεται μέσω τραπέζης, ή με πιστωτική κάρτα. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας με τον σεβασμό που τους αξίζει.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

MOTORRAD

ΘΗΒΩΝ 244 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
τηλ. 210.5741021 210.5768083
210.2130782
fax: 210.5781228

e-mail: motorrad244@yahoo.gr

https://www.facebook.com/motorrad.motors

http://www.motorrad.com.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol