Η Golden Net ιδρύεται το 1975 και χαρακτηρίζεται σαν η πρώτη ελληνική εταιρεία κατασκευής καλσόν φλεβίτιδας.

 

Η πορεία και η καταξίωση της στο χώρο της δίνει τη δυνατότητα έως το 1984 να επεκτείνει την παραγωγή της και σε καθημερινά καλσόν και καλσόν μόδας. Επίσης το 1984, πάλι πρώτη στο χώρο, ξεκινά την παραγωγή ελαστικών ορθοπαιδικών βοηθημάτων και καλτσών διαβαθμισμένης συμπίεσης κλάσης ΙΙΙ χωρίς ραφές που παράγονται από μηχανήματα νέας τεχνολογίας.

 

Ως το 1992 προσθέτει στην γκάμα της την παραγωγή μετεγχειρητικών και αντιθρομβωτικών καλτσών κλάσης Ι και ΙΙ.

 

Τα επόμενα χρόνια η εταιρεία επεκτείνεται στην παραγωγή καλσόν και δημιουργεί μια μεγάλη γκάμα σε νέα είδη όπως γυναικεία ελαστικά και ορθοπαιδικά καλσόν από 10 έως 280 den., ανδρικές ορθοπαιδικές κάλτσες, παιδικά καλσόν και άλλα.

 

Ο τομέας των ορθοπαιδικών ειδών επεκτείνεται με την παραγωγή νέων προϊόντων, όπως ορθοπαιδικές ζώνες, κολλάρα, βοηθήματα από NEOPRENE και νάρθηκες.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Παπαφλέσσα 38
Αγ.Ανάργυροι

Τηλ.210 2614974
Τηλ.210 2690986
Fax.210 2610119
e-mail info@golden-net.gr

 

https://www.facebook.com/pages/Golden-Net/728078990607448

http://www.golden-net.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol