Στην εταιρεία μας δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη.

 

Για τον λόγο αυτό αντιμετωπίζουμε το εργασιακό περιβάλλον σαν χώρο έκφρασης που μπορεί να προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

 

Στόχος μας είναι να νιώθει κανείς το ίδιο άνετα, τόσο στο χώρο εργασίας του, όσο και στον προσωπικό του χώρο και να προσφέρουμε εργονομία και λειτουργικότητα πάντα στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

 

Εγγύηση:
Υποστηρίζουμε τα προϊόντα μας με 5ετή εγγύηση.
Καθίσματα γραφείου 3ετή εγγύηση καλής λειτουργίας.(Περιλαμβάνεται ο μηχανισμός-αμορτισέρ-ταπετσαρία)
Μετά το τέλος της εγγύησης διαθέσιμα ανταλλακτικά για κάθε μοντέλο της γκάμας.

 

Σχεδιάζουμε χωρίς καμία επιβάρυνση, την κάτοψη του εργασιακού σας χώρου και προτείνουμε την ιδανική λύση που είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

 

Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές σε περίπτωση που τα τυποποιημένα προϊόντα μας δεν ταιριάζουν στις ανάγκες σας, σε εξαιρετικές τιμές.

 

Είμαστε δίπλα σας και μετά την πώληση για οτιδήποτε χρειαστείτε -τοποθέτηση, μεταφορά, ή συναρμολόγηση- με εξειδικευμένο συνεργείο.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΕΚΘΕΣΗ: ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΟΥΣ 27 – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
(ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ – ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ)
Τel: 2109027439 – 693 700 1311
Fax: 210 90 27 434
E-MAIL: fsouridi@otenet.gr
E-MAIL: info@souridi-office.gr

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 8:30 – 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ: 9:00 – 18.00

 

https://www.facebook.com/SouridiOffice

http://www.souridi-office.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol