Το «Gold and Silver» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε ως ωρολογοποιείο το 1957 στη Νέα Σμύρνη από τον Νικόλαο Σ. Νικολαΐδη. Από το 1978 τη διεύθυνση ανέλαβε ο γιος του Ιωάννης Ν. Νικολαΐδης, ο οποίος επεδίωξε και κατόρθωσε με την αξιοπιστία και το σεβασμό του προς τον πελάτη να εξελιχθεί σ’ ένα από τα πιο γνωστά κοσμηματοπωλεία στην περιοχή.

Το 2013 την επιχείρηση ανέλαβε η τρίτη γενιά της οικογένειας, η Άννα Ι. Νικολαΐδου, ακολουθώντας πάντα την ίδια φιλοσοφία της επιτυχημένης πορείας των προκατόχων της και στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα, τη συνέπεια, τη σωστή εξυπηρέτηση και το σεβασμό απέναντι στον πελάτη.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.goldandsiverjewels.gr ιδρύθηκε το 2014 και συμπληρώνει την παρουσίαση του κοσμηματοπωλείου μας.

 

Ακολουθώντας πάντα τη μόδα αλλά και τις ανάγκες των καιρών μας, κι αξιοποιώντας το έμπειρο προσωπικό μας, επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στην υψηλή παροχή προϊόντων και υπηρεσιών έχοντας σωστή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.
Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε χρυσά κοσμήματα 9, 14 και 18 καρατίων, όπως επίσης και μοναδικές δημιουργίες δεμένες με ημιπολύτιμους λίθους και πλαισιωμένες με χρυσό και ασήμι. Επίσης, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, προσφέρουμε επώνυμα ιταλικά κοσμήματα σε ασήμι και ατσάλι, όπως PADOVANI και REBECCA.

 

Θα βρείτε επίσης συλλογές από γυναικεία και ανδρικά ρολόγια επώνυμων εταιρειών όπως TISSOT, LONGINES, ORIENT, SWISS MILITARY, ELYSEE, VISETTI, όπως επίσης και παιδικά ρολόγια DISNEY και ξυπνητήρια.

 

Στο κατάστημά μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε δώρα γάμου και βάπτισης, όπως ασημένιες δημιουργίες του ιταλικού οίκου Argenesi, ασημένιες κορνίζες, άλμπουμ, καρουζέλ, ασημένια φυλαχτά και είδη γραφείου.

 

Τέλος, λόγω της πολυετούς μας εμπειρίας, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και service σε όλες τις μάρκες ωρολογίων και επιδιόρθωσης κοσμημάτων. Στο πλαίσιο αυτό θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία λουριών και μπρασελέ για οποιονδήποτε τύπο ρολογιού.

 

Σας περιμένουμε λοιπόν να μας γνωρίσετε από κοντά και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Gold & Silver
Kωνσταντίνου Παλαιολόγου 9, Ν.Σμύρνη 17121
Τηλέφωνο: 2109324771

http://www.goldandsilverjewels.gr/

https://www.facebook.com/goldandsilverjewels

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol