Φιλοσοφία

Κάθε έργο είναι μια καινούργια αρχή, ένα νέο concept, μια καινούρια ιστορία, που υπηρετεί ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, αντίληψης και αισθητικής. Αντλούμε έμπνευση τόσο από την οπτική γωνία όσο και από την ταυτότητα του κάθε πελάτη και μέσα από τη δική μας γνώση, εμπειρία και αισθητική, δημιουργούμε χώρους πρωτότυπους, διαχρονικούς και απόλυτα εναρμονισμένους με τον τρόπο ζωής των ανθρώπων που θα ζήσουν σε αυτούς.

Η τήρηση των αρχών σχεδιασμού, συνδυασμένη με μια φρέσκια και δυναμική προσέγγιση και τον πειραματισμό με νέες μεθόδους τεχνολογίας, τάσεις και υλικά, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλά ενορχηστρωμένου αισθητικού αποτελέσματος. Κάθε έργο οφείλει να ισορροπεί ανάμεσα στην αισθητική και την εργονομία για να έχει διάρκεια στον χρόνο.

Η αρτιότητα της κατασκευής, ο σεβασμός των xρονοδιαγραμμάτων και η τήρηση του προϋπολογισμού αποτελούν για μας δέσμευση, αλλά και προϋποθέσεις για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

Συνεργάτες  

Το γραφείο βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό του, το οποίο αποτελείται από μια ομάδα δημιουργικών ατόμων με σύγχρονες αντιλήψεις και καινοτόμες  ιδέες.

Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα έργων, έχει συνάψει σταθερές συνεργασίες με μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, για την ολοκλήρωση της μελέτης και την υλοποίηση της κατασκευής.

Παράλληλα συνεργάζεται με μια ομάδα έμπειρων συνεργείων και ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας και της κατασκευαστικής αρτιότητας, σε συνάρτηση με τον χρονικό και οικονομικό προγραμματισμό του κάθε έργου.

 

Υπηρεσίες

Το Γραφείο KP Architects παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών αρχιτεκτονικής μελέτης, κατασκευής, διαχείρισης έργου και εσωτερικής διακόσμησης για κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες που, ξεκινώντας από την αρχική ιδέα και την ολοκλήρωση της μελέτης, καλύπτει την έκδοση οικοδομικών αδειών καθώς και όλο το φάσμα της κατασκευής, μέσω της επίβλεψης του έργου.

Η δυνατότητα ανάληψης και των δύο ξεχωριστών φάσεων του έργου –τόσο της μελέτης όσο και της κατασκευής- αποτελεί βασικό πλεονέκτημα του γραφείου, καθώς επιτρέπει τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο και τη δυνατότητα προσαρμογής σε εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Διονύσου 59, 152 34 Χαλάνδρι

Τηλ. (+30) 210 6848 248

Φαξ (+30)210 6898 848

Email : info@kparchitects.gr

Στάση μετρό:  Χαλανδρίου, 20 λεπτά περπάτημα

http://www.kparchitects.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol