H AKTENA, εταιρεία της οποίας η μετοχική σύνθεση είναι 100% Ελληνική, πρωταγωνιστεί δυναμικά στην Ελλάδα στον τομέα των δομικών προϊόντων τις τελευταίες 3 δεκαετίες. Εξ’αρχής το σκεπτικό μας ήταν, όταν κάνουμε κάτι, να το κάνουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, και να το ξεπερνάμε. Ξεκινώντας από τον τομέα των ειδικών πλαστικών προϊόντων για τις κατασκευές, η εταιρεία εξαπλώθηκε ταχέως κατά την δεκαετία το ’90 με εκατοντάδες σημεία διάθεσης σε όλη την Ελλάδα, και καθιερώθηκε την δεκαετία του 2000 σαν ο Πρωτοπόρος Κλάδου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη στους τομείς των συνοδευτικών προϊόντων κατασκευής από πολυμερή, επενδύοντας στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, στην παραγωγή, και σε σύγχρονες μεθόδους οργάνωσης, πιστοποίησης, και διάθεσης.

 

Η συμμετοχή μας σχεδόν σε όλα τα Ολυμπιακά Έργα, και τα Μεγάλα, Εθνικά Έργα Υποδομής, όπως και η παρουσία των προϊόντων σε έργα που αντιστοιχούν σε πάνω από 150 εκατομμύρια τετραγωνικών μέτρων, μας έδωσε την πνοή του Πρωτοπόρου, και μας ενέπνευσε να προετοιμάσουμε νέες ομάδες προϊόντων.

 

Πάντα η φιλοσοφία μας ήταν και παραμένει η επανεπένδυση στην ίδια μας την Εργασία, στους Πελάτες μας, στην Ανάπτυξη νέων προϊόντων για το αύριο και μία πιο λειτουργική, ασφαλή και αποδοτική καθημερινότητα.  Παράλληλα οι αλλαγές στον τομέα των κατασκευών την τελευταία 5-ετία, μας βρήκαν σαν σύμμαχους.

 

Προσφέρουμε στο δίκτυό μας, μόνον προϊόντα τα οποία έχουν περάσει από εξονυχιστικές διαδικασίες και έχουμε βεβαιωθεί ότι διαθέτουν εξαιρετική σχέση ποιότητας / κόστους.

 

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΥΠΟΔΟΜΕΣ
Διαθέτοντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις περίπου 9000 τ.μ. σε δύο σημεία στην Αττική, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών οχημάτων, καθώς και δίκτυο σημείων διάθεσης σε όλη την Ελλάδα, τα συνδυάζουμε με την πολυετή εμπειρία διαχείρισης και κάλυψης των μεγαλύτερων έργων της χώρας. Το προϊόν στον τομέα της κατασκευής έχει πάψει να είναι απλά το ίδιο το προϊόν, και μέρος του αποτελούν το επίπεδο service, η ταχύτητα, η διαθεσιμότητα, η γκάμα επιλογών, η εθνική κάλυψη και μία σειρά από παράγοντες οι οποίοι καθορίζουν την τελική επιλογή. Έχουμε επενδύσει και συνεχίζουμε να επενδύουμε στις υποδομές διότι είναι προφανές ότι τα επαγγελματικά υλικά προϊόντα για να βρίσκονται εκεί που πρέπει, την ώρα που πρέπει και στο κόστος που πρέπει, οφείλουν να είναι μέρος ενός προηγμένου συστήματος υποδομών, ανάλογου με την ποιότητα του ιδίου του προϊόντος.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΑΚΤΕΝΑ ΔΟΜΙΚΑ: MARKET LEADER
Εδρα: Λεωφ.Βουλιαγμένης & Ζολώτα 3 – Αθήνα 16341 & Eγκαταστάσεις Μαρκόπουλου: Θέση «Κουτάλα», Μαρκόπουλο 19003
Τηλ.κέντρο: 210-9943520 fax: 210-9943521 e-mail: contact@asfaltopana.gr

 

http://www.asfaltopana.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol