Η τεχνική και κατασκευαστική εταιρεία Tsirikos Constructions δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1982.

Συγκεκριμένα ειδικεύεται στην ανέγερση πολυκατοικιών, μεζονετών, επαγγελματικών κτιρίων και ειδικών κατασκευών.
Ήδη μετρά στο ενεργητικό της πάνω από 200.000 τετρ. μέτρα κατασκευών στα νότια προάστια.
Η μεγάλη πείρα και ο προσανατολισμός της Tsirikos Constructions στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των κατασκευών μας.
Αυτό επιτυγχάνεται με την πιστή τήρηση όλων των κανονισμών του Ν.Ο.Κ. που ορίζει το ελληνικό κράτος, την άριστη επιλογή συνεργατών, τον εξαντλητικό έλεγχο των υλικών και τη λεπτομερή φροντίδα σε κάθε φάση των κατασκευών από πολυάριθμα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία.
Στη διάθεση των πελατών μας υπάρχουν πιστοποιητικά εγγύησης για όλα τα χρησιμοποιούμενα υλικά από το σκυρόδεμα και τα σίδερα μέχρι τους ανελκυστήρες και τις πόρτες. Ο οπλισμός των έργων μας κατασκευάζεται με νέους αντισεισμικούς συνδετήρες – μονταρισμένος εγκάρσιος οπλισμός – ARMASTAHL.

Η αντισεισμικότητα των κτιρίων μας δοκιμάστηκε το 1999 οπότε καμία από τις κατασκευές της Tsirikos Constructions δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.
Η φροντίδα μας για τον πελάτη ξεκινά από το σχεδιασμό και την οργάνωση της χρηματοδότησής του και φθάνει στην πενταετή εγγύηση της ιδιοκτησίας του, με συνεχή Τεχνική Υποστήριξη από εξειδικευμένους τεχνίτες.
Η Tsirikos Constructions υλοποιώντας τις αρχιτεκτονικές μελέτες και τις διακοσμητικές προτάσεις της Tsirikos Concept, έχει θέσει το προσωπικό της ύψος στον κατασκευαστικό χώρο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της αρχιτεκτονικής των κτιρίων.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Γούναρη & Αγ. Τρύφωνος 5-7, Άνω Γλυφάδα

Τηλ. 210 9652475

Fax: 210 9619180

E-mail: info@tsirikos.gr

https://www.facebook.com/tsirikosconstructions

http://www.tsirikos.gr/el

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol