Το γραφείο ιδρύθηκε το 2005 στην Αθήνα από τον Αγρονόμο -Τοπογράφο Μηχανικό Ε.Μ.Π. Ηλία Γαβανά, ενώ το 2008 δημιουργήθηκε και νέο γραφείο στη Σίκινο Κυκλάδων.
Σήμερα η έδρα έχει μεταφερθεί στη Σίκινο, και το γραφείο δραστηριοποιείται δυναμικά στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων.

Με γνώση, εμπειρία και συνέπεια, παρέχεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την επίλυση ιδιοκτησιακών προβλημάτων, τη σύνταξη τοπογραφικών μελετών, την αξιοποίηση και διαχείριση ακινήτων, καθώς και την έκδοση οικοδομικών αδειών με έμφαση στην κατασκευή παραδοσιακών οικιών. Στα πλαίσια μιας συνεχόμενης προσπάθειας για ενημέρωση και προσαρμογή στις καινούριες απαιτήσεις της πολύπλοκης πολεοδομικής νομοθεσίας, το γραφείο δραστηριοποιείται δυναμικά και στον τομέα της τακτοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών.

 

Το γραφείο διαθέτει ένα δίκτυο άριστων, μόνιμων συνεργατών με μεγάλη εμπειρία σε θέματα που αφορούν ακίνητα, και συγκεκριμένα:

  • δικηγόρο με εξειδίκευση στο εμπράγματο δίκαιο και σε θέματα Κτηματολογίου,
  • αρχιτέκτονες μηχανικούς με εμπειρία σε παραδοσιακούς οικισμούς και ειδικές κατασκευές,
  • τοπογράφο μηχανικό με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και αναστύλωση παραδοσιακών κατοικιών
  • εργολάβους με πολύχρονη εμπειρία στην αναστύλωση και ανέγερση παραδοσιακών κατοικιών και όχι μόνο, ενώ ο ιδρυτής του είναι και συνιδρυτής της μεσιτικής εταιρείας «Toptopo Estate» που αναλαμβάνει αγοραπωλησίες – ενοικιάσεις ακινήτων και διαχείριση ακίνητης περιουσίας.

 

Έτσι δίνεται η δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες, ξεκινώντας με την επίλυση ιδιοκτησιακών προβλημάτων σε ένα ακίνητο, στη συνέχεια την αγοραπωλησία αυτού, την εκπόνηση μελέτης για την αξιοποίηση του, την έκδοση της κατάλληλης οικοδομικής άδειας και τέλος την ανοικοδόμησή του.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Ηλίας Γαβανάς, Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π.
-Χώρα Σικίνου, Σίκινος Τ.Κ. 84010
Τηλ: 22860-51104

Κινητό: 6946-904924

Φαξ: 22860-51104
(Όλο το χρόνο)

 http://www.toptopo.com/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol