Η Ν.ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1981.Ενεργοποιείται στο χώρο των κατασκευών 30 χρόνια με πρόεδρο τον Νικόλαο Καρπάθιο και εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς ως μια από τις κυρίαρχες εταιρείες του κλάδου.

Διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό, αρχιτέκτονες μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, μελετητές λοιπών ειδικοτήτων που εκπληρώνουν με επιτυχία την μελέτη, την επίβλεψη, την κατασκευή, την έκδοση οικοδομικής άδειας των έργων.

Τους μηχανικούς  τους πλαισιώνει το διοικητικό προσωπικό μας το οποίο συμβάλλει στην επίτευξη των καθημερινών μας δραστηριοτήτων. Η κατασκευή πραγματοποιείται από το έμπειρο εργοταξιακό προσωπικό μας με τη βοήθεια των ιδιόκτητων βαρέων μηχανημάτων, υπό την καθοδήγηση των επιβλεπόντων μηχανικών.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή κτιρίων για βιομηχανική ή και αποθηκευτική χρήση. Προσφέρει στους πελάτες της κτίρια υψηλών προδιαγραφών, έτοιμα για πλήρη χρήση από την πρώτη ημέρα παράδοσης.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής καθώς και η σύντομη και έγκαιρη παράδοση των κτιρίων στους χρήστες αποτελούν κυρίαρχο στόχο της εταιρείας μας. Τα 1.000.000 m2 περίπου που έχουμε κατασκευάσει μέχρι σήμερα και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι τα καλύτερα διαπιστευτήρια μας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΕ
ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Κ’ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Τηλέφωνο: 2105540100
Fax: 2105540774
E-mail: info@karpathios.com

http://karpathios.com/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol