Η εταιρεία Π. ΜΑΪΔΩΝΗΣ δραστηριοποιείται σε oλόκληρη την Ελλάδα και έχει σαν κέντρο των επιχειρήσεών της την Αττική. Αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ταχύτατη και αποτελεσματική λύση στον τομέα της μετακόμιση και γενικά μεταφοράς υλικών και εξοπλισμού.

Με βασικό κριτήριο το τρίπτυχο ταχύτητα-ασφάλεια-οικονομία, και στηριζόμενη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζει ραγδαία εξέλιξη στο χώρο, δίνοντας λύσεις σε κάθε μικρό ή μεγάλο βήμα που αποφασίζετε να κάνετε!
Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξης της τεχνολογίας σε επίπεδο εξοπλισμού καθώς και το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι θα φέρει σε πέρας την αποστολή της με ασφάλεια, όσο δύσκολη και αν φαίνεται κάτι τέτοιο.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, αλλά και για να συζητήσουμε σχετικά με τις ανάγκες της δικής σας μετακόμισης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΜΑΪΔΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αγ. Βαρβάρας 15, Π. ΦΑΛΗΡΟ 17563 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: 210.98.21.388
Fax : 210.98.21.388
ΚΙΝ.: 6944.436144
ΚΙΝ.: 6987108880

email: info@m-etafores.gr

 

http://m-etafores.gr/


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol