Η εταιρεία INOXWOOD ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2011 στη Δάφνη με αντικείμενο την ειδική κατασκευή στον Εξοπλισμό Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης (ξενοδοχεία, εστιατόρια, πρατήρια άρτου, φούρνους, μπαρ, catering, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, ψητοπωλεία κ.λ.π).

 

Οι κατασκευές που δημιουργούμε, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις και τις απαιτήσεις του χώρου, ενδεικτικά είναι: Ανοξείδωτες κατασκευές , ψυγεία επαγγελματικά, εξοπλισμός καφέ.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, με εικοσάχρονη εμπειρία, έχει μοναδικό στόχο να σας προσφέρει έξυπνες και ολοκληρωμένες λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής σας. Η τεχνολογία και ο μοντέρνος τρόπος ζωής εξελίσσονται ραγδαία. Οι απαιτήσεις εξοπλισμού των καταστημάτων διαρκώς ανεβαίνουν. Ο σύγχρονος επιχειρηματίας έχει ανάγκη σταθερής, μοντέρνας και ευέλικτης υποστήριξης για να δει την επιχείρηση του να αποδίδει. Πάνω σ’ αυτήν την φιλοσοφία επενδύσαμε και είμαστε περήφανοι που η εταιρία μας βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις.

 

Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε κάθε είδους εξοπλισμούς καταστημάτων, μελέτες, κατασκευές και τεχνογνωσία. Γνωρίστε μας και εμπιστευθείτε σε μας τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας.

 

Εστιάζουμε στις ανάγκες σας… Εξοπλίζουμε τις απαιτήσεις σας…

 

Στοιχεία Επικοινωνίας : 

Ανοξείδωτες κατασκευές – Εξοπλισμοί μαζικής εστίασης

Σάμου 2 – Δάφνη

Τηλ.: 211 7151033

Κιν.: 697 444 2123 

info@inoxwood.com

http://www.inoxwood.com/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol