Η ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ είναι μια τεχνική εταιρία με εικοσάχρονη, συνεχή και συνεπή παρουσία στον χώρο των ανελκυστήρων. Δραστηριοποιείται στις εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και επισκευές Ανελκυστήρων.

Η φιλοσοφία της εταιρείας συνίσταται στο πάντρεμα της μακράς εμπειρίας με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ,ώστε να μπορεί να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, διατηρώντας πάντα την άμεση, φιλική και ανθρώπινη σχέση με τον πελάτη. Το πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης της ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ είναι το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει προς τους πελάτες της, να χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, να ικανοποιεί τις τεθείσες προδιαγραφές και τα πλέον αυστηρά κριτήρια. Είναι μια από τις πρώτες τεχνικές εταιρείες που ανταποκρινόμενη στις σημερινές απαιτήσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια εναρμονίστηκε πλήρως στις Ευρωπαικές Κοινοτικές οδηγίες.(ISO 9001)

 

Όλα τα τμήματα της ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ Ο.Ε. έχουν την ευθύνη να ανταποκρίνονται, να αφομοιώνουν και να παρακολουθούν τις διαδικασίες που απαιτεί το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες τους. Είναι επίσης ευθύνη της Διοίκησης να εξασφαλίζει ότι η Πολιτική Ποιότητας είναι εφαρμόσιμη, με απώτερο σκοπό την συνεχή, σταθερή ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της, με αταλάντευτη προσήλωση στις αρχές της, προσφέροντας στους πελάτες της υψηλό επίπεδο προiόντων και υπηρεσιών.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας : 

Χαμηλάκης Εμμ. & Σια ΟΕ

Πάροδος 25ης Μαρτίου & Αχαϊας 41, 185 43 Πειραιάς

ΤΗΛ: 210 4204375

FAX: 210 4204455

EMAIL: info@hamilakis.gr

http://www.hamilakis.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol