Εκτός από την τακτική σωματική άσκηση, τη σωστή διατροφή και την επαρκή ξεκούραση, μελέτες δείχνουν ότι και η καλή ή κακή στοματική υγιεινή επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τόσο την ποιότητα ζωής όσο και τη σωματική και ψυχική ευεξία.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι πολλές παθήσεις του στόματος όπως η ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα μπορούν να προκαλέσουν ακόμη και καρδιακά εμφράγματα. Επίσης τα βακτήρια που βρίσκονται σε μολυσμένα ούλα, μπορούν να μεταφερθούν διαμέσου της κυκλοφορίας του αίματος και συνεπώς να καταστήσουν τον οργανισμό πιο ευαίσθητο σε ασθένειες. Η επιλογή της σωστής οδοντόβουρτσας λοιπόν είναι καθοριστικής σημασίας για την υγεία μας.

Και κάθε υγιεινός τρόπος ζωής σίγουρα περιλαμβάνει τη Sonicare.

 

SYNVIVA Ε.Π.Ε.
Τζαβέλλα 42
τ.κ. 154 51 Νέο Ψυχικό Αθήνα, Ελλάδα

Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.30-17.30

Τηλέφωνο επικοινωνίας: + 30 210 67 76 732
Εmail: info@synviva.com

Κάντε την παραγγελία σας On line: http://sonicareshop.gr/

https://www.facebook.com/PhilipsSonicareGreece

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol