Στο Pearl Beauty ‘n’ Spa η ομορφιά έχει βρει το δικό της χώρο.

Με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην αισθητική προσώπου και σώματος σας δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να νιώσετε απόλυτη ευεξία. Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για να ανταποκρίνεται με εξατομικευμένα προγράμματα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Η εξειδικευμένη ομάδα του, αποτελείται από γιατρό, αισθητικούς, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές και διαιτολόγο, που θα φροντίσουν για την περιποίησή σας με εξελιγμένες και δοκιμασμένες θεραπείες.

 

Υπηρεσίες:
Αισθητική προσώπου, Διαγνωστικό δέρματος, Αντιγήρανση, Ανάπλαση, Σύσφιξη προσώπου, Ευρυαγγείες, Αισθητική σώματος, Λιποδιάλυση, Σύσφιξη σώματος, Κυτταρίτιδα, Πλατφόρμα δόνησης, Διατροφή, Αποτρίχωση, Φωταποτρίχωση, Μόνιμο μακιγιάζ, Θεραπείες spa, Ολιστική αισθητική, Θεραπείες Ayurveda, Αρωματοθεραπεία.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Pearl Spa

Λεωφ. Λαυρίου 162, Αθήνα

Τηλ. 2106657145

https://www.facebook.com/pearlspa.gr

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol