Το δικό σας προσωπικό κουτί ομορφιάς, στο Νέο Ψυχικό!

Το Εργαστήριο Ομορφιάς My box οf beauty, απευθύνεται στη γυναίκα που θέλει να αισθανθεί ξεχωριστή και να εισπράττει την προσοχή που της αξίζει. Ένας άνετος, ζεστός PRIVE χώρος που μπορεί να απολαύσει σύγχρονες θεραπείες προσώπου & σώματος με έμφαση στην ποιότητα των υλικών , στην εξειδίκευση της εφαρμογής τους και στους κανόνες υγιεινής.

Η ιδιοκτήτρια του χώρου Έφη Κατσακιώρη σας καλωσορίζει στο δικό σας «προσωπικό κουτί ομορφιάς». Πάντα με φιλική διάθεσή και σεβασμό προς τον πελάτη θα σας προτείνει υπηρεσίες και προϊόντα που πραγματικά ταιριάζουν σε εσάς.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Άγγελου Σικελιανού 8 115 25, Νέο Ψυχικό
Εmail : info@myboxofbeauty.gr
Τηλ. 211 2139105

http://www.myboxofbeauty.gr/

https://www.facebook.com/mybeautyboxgr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol