Η Ολική Άλεση είναι μία διαδικασία άλεσης ολόκληρου του καρπού του σιτηρών. Το ψωμί Ολικής Άλεσης παρασκευάζεται με αλεύρι από σιτηρά των οποίων έχει αλεστεί το σύνολο των μερών τους – φλοιός, φύτρο και ενδοσπέρμιο – και γι΄αυτό περιέχουν μεγαλύτερο εύρος θρεπτικών συστατικών όπως φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε, διάφορα ανόργανα στοιχεία όπως ο σίδηρος, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος, καθώς και διάφορα φυτοθρεπτικά συστατικά που εμφανίζουν έντονη προστατευτική δράση για τον οργανισμό.

 

Το ψωμί Ολικής Άλεσης μας εφοδιάζει με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχουμε ανάγκη καθημερινά και τα οποία βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας.

 

Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η κατανάλωση ψωμιού ολικής άλεσης ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενάντια στην εμφάνιση διαφόρων παθήσεων όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο διαβήτης τύπου 2 και ορισμένοι τύποι καρκίνου. Η επαρκής κατανάλωσή τους έχει επίσης συσχετιστεί με την καλύτερη ρύθμιση του σωματικού βάρους.

 

Η Ολική Άλεση δεν είναι απλά τάση, αλλά μία συνειδητή επιλογή που καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες.

Αναζητήστε τα ψωμιά ολικής άλεσης με την ειδική σήμανση.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος

Θέση Τζήμα, Κορωπί

Τηλ. (+30) 210 6694200

Φαξ. (+30) 210 6694299
Γραμμή Καταναλωτών: (+30) 2106620682

Email : customerservice@karamolegos-bkr.gr

 

https://www.facebook.com/folieskaramolegos

http://www.karamolegos-bkr.gr

 

 

Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol