Η Kamarinos Design ιδρύθηκε το 1900 στην Αθήνα με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή, παραγωγή και εμπορία υφασμάτων επιπλώσεως και κουρτινών. Στα χρόνια της λειτουργίας της, η εταιρεία επεκτάθηκε και στην εισαγωγή λευκών ειδών και συστημάτων σκίασης.

 

Δείχνοντας ιδιαίτερο σεβασμό στον πελάτη και τις επιθυμίες του και με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η Kamarinos Design σήμερα κατατάσσεται ανάμεσα στις σοβαρότερες εμπορικές επιχειρήσεις στον κλάδο της.

 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό κατοικιών, σκαφών και επαγγελματικών χώρων, όπως εστιατόρια, πλοία, κλινικές και γραφεία με απόλυτη εξειδίκευση στον εξοπλισμό ξενοδοχειακών μονάδων.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Άγγελου Σικιελιανού 11, 15451 Ν. Ψυχικό
Τηλ. 2106770092 – 2106770093
Fax 2106770094
Email: kamhellas@hotmail.com

 

http://www.kamarinos-design.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol