Ο ιδρυτής της PASSΕΠΙΠΛΟ , Σωτήρης Πασσάλης , εβρισκόμενος από το 1961 στο πλευρό μεγάλων ονομάτων της κατασκευής επίπλων διατηρώντας ένα όραμα ανάπτυξης , δημιούργησε το 1971 μια βιοτεχνία επίπλων που μόλις σε μια δεκαετία ( 1981) εξελίχθηκε σε δυναμική μονάδα μαζικής παραγωγής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , εκσυγχρονίζοντας τον μηχανολογικό της εξοπλισμό και με υψηλούς στόχους , άριστη τεχνική κατάρτιση , απόλυτη ακρίβεια στη λεπτομέρεια και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος , καταξιώθηκε στην ελληνική αγορά συνδέοντας το όνομά της με εγγύηση σταθερής καλής ποιότητας σε χαμηλή τιμή .

Με αυτές τις προϋποθέσεις και την απόλυτη τεχνογνωσία του αντικειμένου μετεξελίχθηκε σε εμπορική – εισαγωγική εταιρεία .Τα 50 χρόνια πείρας σε συνδυασμό με την τεχνική υποστήριξη αποτελούν την εγγύηση της των προϊόντων μας και εξασφαλίζουν διάρκεια ποιότητας της επιλογής σας .

Σήμερα, οι διάδοχοι της επιχείρησης συνεχίζουν την πατροπαράδοτη γνώση, γεννημένες και μεγαλωμένες μέσα στο χώρο αυτό, καθώς και την ανοδική πορεία με υπευθυνότητα στο βάρος του ονόματος που διαχειρίζονται υπό νέες φιλοδοξίες και στόχους.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

PassEpiplo
Λ. Δημοκρατίας 61, Τ.Κ. 16344
Ηλιούπολη – Αθήνα
Τηλ: 210 9768008 – 210 9768578 (ώρες καταστημάτων)
E-mail: info@passepiplo.gr

http://www.passepiplo.com/

https://www.facebook.com/passepiplo

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol