Η καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής!

Η Lemonakis Home συνεχίζοντας την ανοδική και συνεχώς αναπτυσσόμενή της πορεία από το 1978, πάντα κοντά στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του επαγγελματία, υποστηρίζει την υλοποίηση των μεγαλύτερων έργων σε Ελλάδα – Κύπρο και άλλες χώρες, όπως:

· Ξενοδοχεία

· Νοσοκομεία

· Αλυσίδες Καταστημάτων

· Βιομηχανίες

· Δημόσια Έργα

· Γραφεία

· Κατοικίες

 

Εδρεύουμε στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο μοντέρνο και λειτουργικό εμπορικό κέντρο των 10.000 τμ. με άνετο parking όπου στεγάζουμε τον εκθεσιακό μας χώρο για μπάνιο, κουζίνα και έπιπλο, την έκθεση νεανικών επίπλων Black Red White, το Cash & Carry και την αποθήκη ετοιμοπαράδοτων υλικών. Επίσης θα μας βρείτε και στο νέο μας κατάστημα 500 τμ. στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 70.

Με τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων των μεγαλύτερων εργοστασίων κορυφαίας ποιότητας και design με τιμές εργοστασιακές, τα οποία διακρίνονται από το ύφος και το προχωρημένο design που θα έφεραν τον τίτλο του “εκκεντρικού”:

· Γρανίτες Μεγάλων Διαστάσεων

· Πλακίδια Δαπέδου – Μπάνιου – Πισίνας

· Είδη Υγιεινής – Αξεσουάρ

· Υλικά Τοποθέτησης

· Θέρμανση – Τζάκι

· Κουζίνα

· Έπιπλα – Πόρτες

To team work της Lemonakis Home αποτελείτε από designers, αρχιτέκτονες και έμπειρους πωλητές που θα μελετήσουν το χώρο σας για να τον διαμορφώσουν ιδανικά για σας. Δική μας αποστολή είναι να επιλέγουμε τα άριστα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Lemonakis Home

2ο χλμ. Ηρακλείου Μοιρών τ.: 2810317814 / 2810317020 info@lemonakishome.gr

e-shop: www.lemonakishome.gr

τ.: 2810299217

estore@lemonakishome.gr

Αθήνα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 70, Βούλα τ.:2108956310 athens@lemonakishome.gr


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol