Δεν υπάρχει σχέδιο που να μην υλοποιείται, δεν υπάρχει ιδέα και όνειρο που να μην πραγματοποιείται μέσα σε μια κουζίνα alta plus+.

Η μοναδική εταιρεία που για πρώτη φορά στην Ελλάδα σας επιτρέπει να νιώσετε την απόλυτη ελευθερία, όχι μόνο να διαμορφώσετε εσείς εξαρχής το σχέδιο της κουζίνας, αλλά και να επιλέξετε εσείς τις πρώτες ύλες! Συνδυάστε χωρίς περιορισμούς, κορυφαία υλικά, όπως πέτρα, κρύσταλλο, ευγενή ξύλα, συμπαγές ατσάλι και τα υπόλοιπα αφήστε τα στην alta plus+.

Η αρχιτεκτονική ομάδα θα επιμεληθεί της ποιότητας, του μοντέρνου στυλ και των πρωτότυπων σχεδιαστικών προτάσεων και θα αναβαθμίσει μοναδικά την καθημερινότητα σας.

 

Αποκτήστε την κουζίνα που πάντα ονειρευόσασταν και συζήστε για μια ζωή με την πολυτέλεια και το μεγαλείο κορυφαίων οίκων του κόσμου, απλά περνώντας από την alta plus+.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Σολωμού 6
Κηφισιά ΤΚ 145 61
Τηλ/Fax: 210 6233170
Ε-Mail: info@altaplus.gr

 
Ζηνόπουλου 24
Καρπενήσι ΤΚ 36 100
Ευρυτανία
Κιν: +30 6946 124 070
E-Mail: manager@altaplus.gr

 

https://www.facebook.com/pages/alta-plus/226728589370

http://www.altaplus.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol