Η εταιρία ΤΡΑΠΕΖΟmania ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1965. Η αγάπη μας για το αντικείμενο και συνεχής αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων, μας οδήγησε στη δημιουργία των δύο ιδιόκτητων καταστημάτων μας,800 τ.μ, με στόχο τη πλήρη κάλυψη των αναγκών του αγοραστικού κοινού.

 

Οι ανάγκες της εποχής και η συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις μας ώθησαν και σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, τη δημιουργία ένος επιπλέον καταστήματος, με ψηφιακή πλέον μορφή. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, επίπλων γραφείου,catering καθώς και επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης.

 

Στόχος μας, η πλήρης ικανοποίηση αναγκών των πελατών μας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πραγματικά προνομιακές τιμές.

Σκοπός μας, η απόλυτη ικανοποίησή σας!

 

Στοιχεία επικοινωνίας :
17o χλμ. Λ.Μαραθώνος, Παλλήνη 15351
210 6032963 – 213 0278203
213 0278203

https://www.facebook.com/trapezomania

http://www.trapezomania-home.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol