Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και εμπορίας επίπλων κουζίνας, επίπλων παιδικού δωματίου, εσωτερικών πορτών και ντουλαπών υπνοδωματίου τα τελευταία 30 χρόνια.Ένας μοναδικός συνδυασμός υψηλής αισθητικής , καινοτομίας και λειτουργικότητας σας περιμένει να τον ανακαλύψετε στην συλλογή των επίπλων κουζίνας.

 

Οι σειρές επίπλων γραφείου, οι οποίες εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες έχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά:
α) Ευελιξία για προσαρμογή της επίπλωσης σε κάθε χώρο.
β) Επεκτασιμότητα για εύκολη τροποποίηση στο μέλλον, όταν οι απαιτήσεις αλλάζουν.
γ) Λειτουργικότητα για καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών.
δ) Εργονομία.
ε) Υψηλή ποιότητα.
Τα έπιπλα συνδυάζονται με μεγάλη ποικιλία καθισμάτων, ειδικά προσαρμοσμένα στην ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και ντουλαπιών και υπνοδωματίου και είχε μεγάλη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υλικών, αξεσουάρ και μηχανισμών ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει με την βοήθεια των διακοσμητών της εταιρείας αυτό που ταιριάζει περισσότερο στον χώρο του.

 

Ελάτε στο κατάστημα μας και μέσα από ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς!

 

Ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου
Καλούπης Σταμάτης
Έπιπλα κουζίνας
Πόρτα-Ντουλάπα
Παιδικό έπιπλο
Στοιχεία Επικοινωνίας :
ΣΠΑΤΑ
Δημάρχου Χρήστου Μπέκα 88
(210) 6635790
(697) 7561291

http://kaloupis.gr/

https://www.facebook.com/kaloupis.gr

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol