Το ελληνικό έπιπλο κουζίνας απόλυτα ταυτισμένο με το όνομα  Χ.Ε.ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ.

Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των επίπλων κουζίνας,η αξιοπιστία και η συνέπεια καθώς και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας,μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους χώρους της κατοικίας σας πετυχαίνοντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.
Στο ιδιόκτητο κατάστημά μας εκτός από μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κουζίνας θα βρείτε ντουλάπες υπνοδωματίου,εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες καθώς και έπιπλα μπάνιου και ειδικές κατασκευές.Έχουμε λοιπόν συγκεντρώσει ό,τι χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι ώστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη,εξοικονομώντας σας έτσι πολύτιμο χρόνο,προσφέροντας τα πάντα για το σπίτι σας σε ένα προσιτό και ολοκληρωμένο πακέτο.
Θέτοντας ως επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας τον καταναλωτή επιδιώκουμε την βελτίωση της αισθητικής της καθημερινότητας του.Θα σας γίνουν προτάσεις από έμπειρους διακοσμητές με τέλεια εργονομία και υψηλή αισθητική,διαφορετικό σχεδιασμό και ανατρεπτικό design,διαμορφώνοντας τον χώρο σας σε ένα περιβάλλον με έντονο χαρακτήρα ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

 

Διαθέτουμε μια πλούσια γκάμα από προϊόντα που συνδυάζουν ποιοτική υπεροχή και προσιτή τιμή.Τεράστια ποικιλία μοντέλων,υλικών και χρωμάτων θα συνθέσουν τον προσωπικό και μοναδικό σας χώρο ικανοποιώντας σας απόλυτα.Προϊόντα υψηλών προδιαγραφών πιστοποιημένα για την ακίνδυνη χρήση τους και φιλικά προς το περιβάλλον.Η απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα μας,η ευχαρίστηση να ικανοποιούμε τον πελάτη μας,τα έμπειρα συνεργεία μεταφοράς και εγκατάστασης των προϊόντων μας στον χώρο σας,η εγγύηση των προϊόντων μας καθώς και η τεχνική υποστήριξη που προσφέρουμε μετά την πώληση αποτελούν τον βασικό πυλώνα της εταιρείας μας.
Η Χ.Ε.ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ φιλοδοξεί μέσα από τις πλούσιες και ολοκληρωμένες προτάσεις της να αποτελέσει σημείο αναφοράς για κάθε σπίτι.Στόχος μας οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες μας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Έπιπλα κουζίνας Χαράλαμπος Νικολιδάκης ΔΡΥΑΣ

Τζών Κέννεντυ 226, Περιστέρι (σύνορα Χαϊδάρι)
Τ.Κ. 12137
Τηλ.: 210 5323953
Fax.: 210 5323904

E-mail: info@dryas.gr
http://www.dryas.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol