Ένας  χώρος ζεστός &  φιλόξενος, ιδανικός για να χαλαρώσετε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και να ανανεώσετε την εμφάνιση σας.

 

Με συνεχή ανανέωση των συλλογών μας , σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, στο κατάστημα μας θα βρείτε μοναδικά ρούχα & αξεσουάρ για να ξεχωρίζετε, σε απίστευτα Σχέδια και Τιμές, πάντα με υψηλά κριτήρια ποιότητας και αισθητικής.

 

Προωθούμε συνεργασίες με Ελληνικές εταιρείες, ώστε τα ρούχα μας να χαρακτηρίζονται από άριστες ποιότητες υλικών και ραφής και να εξασφαλίζουν κομψότητα, θηλυκότητα και άνεση.

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ακόμη χειροποίητα ρούχα και κοσμήματα από  Έλληνες  σχεδιαστές, τσάντες και φουλάρια.

Μέσα από την ιστοσελίδα  μας θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις collection και  τα νέα κομμάτια της συλλογής μας.

 

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας…  Σας περιμένουμε.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Queens Boutique

Αγ.Παρασκευής 76, Δάσος Χαϊδαρίου
Τ. 210 5325 763
F. 6947 848 380
E. info@queensboutique.gr

http://www.queensboutique.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol