Η Primi Passi πρωτοπόρος εδώ και χρόνια έχει συνδεθεί άρρηκτα με την κατασκευή του παιδικού υποδήματος.
Η αγάπη μας για το παιδί από τα πρώτα του κιόλας βήματα, μας οδήγησε στην δημιουργία παπουτσιών με υψηλές προδιαγραφές για κάθε ηλικία. Το ιδιαίτερο ύφος και οι ποιοτικές επιλογές της Primi Passi δημιούργησαν μία πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό, γεγονός που μας προδιαθέτει και μας δεσμεύει να πρωταγωνιστούμε στο χώρο μας.
Σκοπός μας είναι τα πρώτα τρυφερά βήματα του παιδιού σας να γίνουν σωστά και σταθερά.Τα Primi Passi είναι η καλύτερη επιλογή, γιατί έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς για να προφυλάσσουν τα ποδαράκια του παιδιού από την πλατυποδία και να εξασφαλίζουν σίγουρο και σταθερό βάδισμα.
Όλα τα μέρη των υποδημάτων είναι από γνήσια μαλακά δέρματα και ειδικά υλικά για τις αυξημένες ανάγκες και των πιο ευαίσθητων ποδιών. Τα φυσικά υλικά τους βοηθούν το δέρμα των ποδιών να αναπνέει αποφεύγοντας την ανθυγιεινή υγρασία και τη δυσοσμία.
Τα Primi Passi είναι φτιαγμένα με αγάπη για το παιδί, είναι το κάτι άλλο … στα πρώτα του βήματα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Έδρα : Αγίου Γεωργίου 25, 122 43 Αιγάλεω 
Τηλ.: 210 53 11 171
Τηλ.: 210 59 89 208
Τηλ.: 210 53 13 470
email: primi@hol.gr & primi@primi.gr

http://www.primi.gr/

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol