Η εταιρεία Λ. Μπατής Α.Ε. πρωτολειτούργησε το Μάρτιο του 1960 στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, Ερμού και Καπνικαρέα, με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία γυναικείων υφασμάτων.

Προς τα τέλη της δεκαετίας του ’70, ακολουθώντας τις επιταγές της αγοράς, οι δραστηριότητές της επεκτάθηκαν στη γυναικεία ένδυση, η οποία και επικράτησε τελικώς.

Με τη φίρμα πλεκτών Leonard’s η εταιρεία έκανε επανάσταση στο χώρο του γυναικείου πλεκτού εισαγωγής και μέχρι και σήμερα διατηρεί την πρωτοπορία στο είδος αυτό.

Παράλληλα με την χονδρική πώληση σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το Leonard’s έχει αναπτύξει ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο αποκλειστικών καταστημάτων και Shops in Shop, με στόχο την παρουσίαση μιας σύγχρονης, ολοκληρωμένης πρότασης στην γυναικεία ένδυση στα πλαίσια των διεθνών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Από το Μάρτιο του 2006, η επιχείρηση εδρεύει στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Ν. Φιλαδέλφεια ( Πατριάρχου Κωνσταντίνου 16), ενώ, αξίζει να σημειωθεί, ότι τη σκυτάλη έχει αναλάβει πλέον η τρίτη γενιά ιδιοκτητών της οικογένειας.

Δείτε τα καταστήματα Leonard’s εδώ http://bit.ly/RMhMGK

Τώρα ψωνίστε και διαδικτυακά! Επισκεφθείτε  το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Leonard’s και κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Λέων Μπατής Α.Ε.
Πατριάρχου Κωνσταντίνου 16Α, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλέφωνο: 210-6845503
Fax: 210-6827561
Email:info@leonards.gr

http://www.leonards.gr/

https://www.facebook.com/leonards.gr

 

leonards

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol