Το Atelier Anthi Fatto a Mano είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η όποια εδώ και 3 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των χειροποίητων ρούχων, αξεσουάρ και είδη δώρων.

 

Ρούχα για τις καθημερινές στιγμές σας, ρούχα για το παιδί. Μοναδικά χειροποίητα δώρα για τη γέννηση, βάπτιση, τα γενέθλια, το γάμο και για όποια άλλη εκδήλωση επιθυμείτε. Επίσης χειροποίητα αντικείμενα για το σπίτι ή το γραφείο και φυσικά πινάκες ζωγραφικής.

 

Καθετί που θα συναντήσετε είναι μοναδικό. Διαλέξτε και εσείς αυτό που νιώθετε ότι φτιάχτηκε για εσάς ή τους φίλους σας.
Και αν δε το βρείτε… ζητήστε μας να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για εσάς… και το σημαντικότερο και επίκαιρο …ότι δεν σας αρέσει μπορείτε να το αλλάξετε… Έχετε κάποιο μονότονο, κοινότυπο ρούχο που δεν σας εκφράζει πια… ή κάποιο ρούχο που έχει φθαρεί… μπορούμε να το διακοσμήσουμε σύμφωνα με το στυλ σας, έτσι ώστε να φαίνεται καινούργιο και να γίνει ξανά το αγαπημένο σας.

 

Η εικόνα μας, μας χαρακτηρίζει και μας καθιερώνει τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. Αφού είμαστε μοναδικοί γιατί να μην είναι και ότι φοράμε.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Anthi fatto a mano
Εθνικής Αντιστάσεως 156, Καισαριανή

Τηλέφωνο: 2107701187, 6944256315

https://www.facebook.com/pages/Anthi-Fatto-A-Mano-Atelier/264723350299573

http://www.anthifattoamano.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol