25 χρόνια γιόρτασε φέτος το ιστορικό ‘μικρό’ club Linardo, στο πιο όμορφο σημείο της Νάουσας στην Πάρο! Uplifting, dance και lounge διαθέσεις, σε ένα πολύ φιλικό και ζεστό περιβάλλον ο Γιάννης Κατσουλάκος, η Sian Thomas και το υπόλοιπο team, κάνουν τα πάντα για να περνάμε καλά μαζί τους κάθε καλοκαίρι από το 1989.

Το Linardo το τίμησαν ουκ ολίγοι Djs και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα φέρνοντας μαζί τους φρέσκες μουσικές απόψεις και την αγάπη τους για την μουσική, μέσα από σειρά events όλο το καλοκαίρι στη διάθεση σας, σε ένα από τα πιο must νησιά των Κυκλάδων!

Άθικτο και αυθεντικό το Linardo μας παίρνει μαζί του, ανοίγοντας τις ροζ vintage πόρτες του, με τις κυκλαδίτικες καμάρες του πάνω από τα bar, τον εξαιρετικό του ήχο, τα χτιστά του καναπεδάκια, καταλήγοντας στο βάθος στα πιο ατμοσφαιρικά παράθυρα του νησιού, να ‘κρέμονται’ στα βραχάκια πάνω στη θάλασσα, με θέα τα άσπρα σπιτάκια της Νάουσας, να καθρεφτίζονται στο νερό σαν ψεύτικα..πιστέψτε με..το καλύτερο ξημέρωμα που θα μπορούσατε να δείτε στο νησί, μέσα από τα πιο γραφικά παράθυρα, περέα με τις καλύτερες μουσικές!
Και για τους πλέον ρομαντικούς και όχι μόνο βγείτε έξω, λίγο πριν ανατείλει ο ήλιος, από το πίσω παράθυρο στην ξύλινη μικρή εξέδρα και καθίστε στο χτιστό καναπεδάκι, βρέξτε τα πόδια σας στο νερό και απολαύστε τα χρώματα και τις μυρωδιές της φύσης!

TIPS: Πάρτε μαζί σας γυλιά ηλίου για το ξημέρωμα (δεν θα βγείτε νωρίτερα..)

Φορέστε αθλητικά (πως θα χορεύετε όλο το βράδυ?)
Να πάτε μόνο με την καλύτερη σας διάθεση (δεν σας παίρνει για κάτι άλλο!) 🙂

Δείτε και μόνοι σας..και καλό καλοκαίρι!

https://www.facebook.com/pages/Linardo/232674856746108

http://www.inthemixradio.gr/2013/04/linardo-paros-leader-in-club-culture

 

 

/linardo

 

 

… This Historical little Club still gettin It’s Groove On after many Moons … A Who’s Who of DJ’s have all passed thru It’s Pink Doors … and continue to do so … bringing their Fresh Perspective and spreading their Love of Music …. Satisfying the Soul 🙂

Surrounded by Water in the Beautiful Small fishing Port of Naoussa … Paros … It’s a ‘Must’ …. It’s all about the ‘Feel’ …

… Decades of Filling your memory Banks … Pleasuring your Ears and Feedin Your Souls


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol