Ίσως ένα από τα λίγα bar-restaurant της πόλης, που μπορείς να κάνεις από τις καλύτερες συζητήσεις μέχρι ξέφρενα parties!

Εντυπωσιακό και φιλόξενο, συνδυάζει τον νεανικό παλμό της Παραλιακής, με την ήσυχη γειτονιά των νοτίων προαστίων (Θουκιδίδου 35 Άλιμος).

Έχει κερδίσει τον κόσμο που το γεμίζει ασφυκτικά, καθώς από στέκι φρεσκοκομμένου και μυρωδάτου καφέ και γευστικών “εναλλακτικών” πιάτων, τα βράδια μετατρέπεται σε hot spot για τους λάτρεις των cocktail. Γεύσεις σπάνιες και εξαιρετικές με πολύ φαντασία! Cosmopolitan, Dolce Vita, Apple Martini, Daquiri φράουλα και πολλά άλλα!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

CATWALK CAFE-BAR
Θουκιδίδου 35,Αλιμος
Τηλ. 210 9882716

https://www.facebook.com/catwalkcafe

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol