Η εταιρεία μας είναι μια έμπειρη ομάδα που αποτελείται από καλλιτέχνες – διασκεδαστές, σκηνογράφους – διακοσμητές, ηχολήπτες κ.α. που δραστηριοποιείται στον ευρύ χώρο των εκδηλώσεων, με στόχο την ψυχαγωγία όλων όσοι είναι ή αισθάνονται παιδιά.

 

Από το 2000 στην Αττική και από το 2009 και στο Ηράκλειο Κρήτης, η ομάδα μας οργανώνει με επιτυχία βαπτίσεις και γάμους, παιδικά πάρτι, εκδηλώσεις σε δήμους, ξενοδοχεία, σχολεία και εταιρίες καθώς επίσης αναλαμβάνει την καλλιτεχνική προώθηση προϊόντων.

από 1 έτους ως 100 και από 1 άτομο έως 1000.

 

Η σωστή επικοινωνία με το πελάτη και η καλή οργάνωση, σε συνδυασμό με την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, είναι τα συστατικά μιας επιτυχημένης εκδήλωσης. Έτσι έχουμε χαράξει μια επιτυχημένη πορεία και αριθμούμε στους πελάτες μας μεγάλες εταιρίες, δήμους και οργανισμούς (βλ. κατηγορία Πελάτες). Για εμάς κάθε εκδήλωση είναι μοναδική. Με φρέσκες ιδέες, και πάρα πολύ κέφι, κάνουμε την εμπειρία μας πράξη οργανώνοντας αξέχαστες γιορτές, ικανοποιώντας τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων. Βάζουμε τα δυνατά μας γιατί ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε με ένα απλώς καλό αποτέλεσμα.

 

Είτε λοιπόν θέλετε να οργανώσετε την εταιρική σας εκδήλωση τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας, ή ακόμα και το πάρτυ της ζωής σας, καθίστε αναπαυτικά και αφήστε μας να αναλάβουμε τα πάντα ενώ εσείς απλά διασκεδάζετε!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας : 

Κεντρικά γραφεία:
Δερβενακίων 1
14121 Ηράκλειο Αττικής 
Αθήνα : +30 210 8814876
Κρήτη : +30 2810 258703
E-mail: info@fasoulides.gr

 

https://www.facebook.com/fasoulides

http://www.fasoulides.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol