Αντιλαμβανόμενοι τη σύγχρονη πραγματικότητα που ζούμε και την ανάγκη που όλοι έχουμε σήμερα για ένα “Time Out” των υποχρεώσεων μας, δημιουργήσαμε ένα ολοκαίνουριο και πρωτότυπο χώρο<<Χαράς και Διασκέδασης>> !!!

 

Το PARTY TIME είναι μια ειδικά διαμορφωμένη Παιδική -Εφηβική DISCO για τις εκδηλώσεις (παιδικά πάρτυ, γενέθλια πάρτυ) των μικρών Μας “Ηρώων” και γιατί όχι και των μεγάλων!

Τα έντονα χρώματα , η πίστα, τα φωτορυθμικά, η μουσική, ο D.j , η ζεστή ατμόσφαιρα θα σας ταξιδέψουν και θα σας θυμίσουν τα χρόνια που εμείς έφηβοι χορεύαμε στις DISCO και διασκεδάζαμε με έναν διαφορετικό – μοναδικό τρόπο απ΄ότι διασκεδάζουν σήμερα τα παιδιά μας.

Η αίθουσα διατίθεται για αποκλειστική χρήση και η διάρκεια του PARTY είναι τρίωρη με δυνατότητα επιλογής ημέρας και ώρας.

Οι μικροί μας φίλοι θα ενθουσιαστούν με τους διαγωνισμούς χορού, το Karaoke, το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού, την παντομίμα, τις μουσικές κόντρες και παιχνίδια.

 

Σας ενημερώνουμε ότι στη Disco για παιδιά & εφήβους, εκτός από τα προγραμματισμένα παιδικά party θα πραγματοποιούνται έκτακτα happenings όπου θα μπορείτε να συμμετέχετε.

 

Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος για το λόγο αυτό αν θέλετε να ενημερώνεστε έγκαιρα για τις έκτακτες συγκεντρώσεις μας ή να δηλώσετε συμμετοχή αφήστε μας το mail σας.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Λεωφ. Σαλαμίνος 49, Κερατσίνι

Τηλ. 2 111 833 877 ή στο 694 77 05 775

info@partytimedisco.gr

https://www.facebook.com/PartyTimeDisco.gr

http://www.partytimedisco.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol