Το πολιτιστικό σωματείο Κέντρο Χορού και Πολιτισμού «Πολυμήλη» ιδρύθηκε το 2013, με έδρα την Καισαριανή Αττικής και σκοπό τη διάσωση, διαφύλαξη, διάδοση, αναβίωση και προστασία της ελληνικής χορευτικής λαϊκής παράδοσης, της πολιτιστικής κληρονομιάς, των ηθών και των εθίμων και του χορού ως τέχνη έκφρασης του ανθρώπου.

Παράλληλα, στοχεύει στην ενημέρωση και ενεργοποίηση των πολιτών και των φορέων για τα θέματα της ελληνικής λαϊκής παράδοσης και του λαϊκού πολιτισμού, καθώς και στην προαγωγή της τέχνης του χορού γενικά.

Στις δραστηριότητές μας περιλαμβάνονται η διοργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων σχετικών με το χορό, αλλά και εναλλακτικών μορφών εκγύμνασης που βασίζονται στο χορό.

Θεωρούμε τον χορό ως το κορυφαίο μέσο έκφρασης του ανθρώπου και τον απόλυτο συνδυασμό πνευματικής και σωματικής αρμονίας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΠΟΛΥΜΗΛΗ
Κέντρο Χορού & Πολιτισμού
Μαινεμένης 12-18, Καισαριανή
Τηλ.: 211 214 3005
Fax: 211 214 3005
E-mail: info@polymili.gr

http://on.fb.me/1FtJzDO

http://www.polymili.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol