Τα Petros Studios έχουν πρώτο μέλημα τους την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέροντας χώρους διαμονής στα Κύθηρα υψηλού επιπέδου. Η εξυπηρέτηση είναι προσωπική με τον επισκέπτη για να εξασφαλιστεί η ικανοποίηση του.

Σαν αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, ένα μεγάλο ποσοστό της δουλειάς μας προέρχεται από πελάτες που επιστρέφουν πάλι σε μας για τις διακοπές τους αλλά και από συστάσεις.

Τα Petros Studios είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εστιάζει στο να προσφέρει καθαρές, ελκυστικές και χαλαρωτικές διακοπές σε ζευγάρια και οικογένειες. Πιστεύουμε ότι οι ανάγκες των πελατών μας αξίζουν τη μέγιστη προσοχή μας.

Υπάρχει μία ποικιλία διαμερισμάτων που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 6 άτομα με ποικίλες εγκαταστάσεις για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών. Κάποια δωμάτια έχουν κουζινάκι και κάποια πλήρης κουζίνα. Όλα έχουν κλιματισμό, τηλεόραση και χώρους στάθμευσης. Υπάρχει επίσης χώρος παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους καθώς επίσης και μεγάλος εξωτερικός σκεπαστός κοινόχρηστος χώρος (πέργκολα) που μπορούν οι επισκέπτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την θέα του γραφικού χωριού μας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Τηλ. 2736031748
Κιν. 6976895243
Email. email@petrosstudioskythera.com

http://www.petrosstudioskythera.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol