Η εταιρεία “ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ” με έδρα τον Αγ. Ι. Ρέντη, ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό την εισαγωγή, διάθεση & τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών οργάνων μέτρησης και ελέγχου υψηλής τεχνολογίας.

Η εταιρεία διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία για την Ελλάδα των αγγλικών οίκων “KANE International” και “COMARK” και συνεργάζεται με πολλούς άλλους οίκους του εξωτερικού, όπως “KANOMAX”,”ETI”, “SENSEair”, “KIMO” κ.α.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία και τεχνική υποστήριξη οργάνων μετρήσεων και ελέγχου.

 

Ενδεικτικά αναφέρονται:
Αναλυτές καυσαερίων για οικιακούς και βιομηχανικούς λέβητες
Αναλυτές καυσαερίων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών
Καταγραφικά Θερμοκρασίας & Υγρασίας
Θερμόμετρα
Πιεσόμετρα – Μανόμετρα
Ανιχνευτές Μονοξειδίου του άνθρακα χώρου
Ανιχνευτές Διαρροών Αερίου
Συστήματα Ελέγχου Ποιότητας Αέρα
Συστήματα Μέτρησης Σκόνης σε κλειστούς χώρους και καμινάδες.

 

Η εταιρεία “ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ” είναι επί σειρά ετών προμηθευτής των μεγαλυτέρων βιομηχανικών μονάδων και εταιρειών τροφίμων της Ελλάδας. Επιπλέον, η συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Ερευνητικά Κέντρα, Νοσοκομεία, Δημόσιες Υπηρεσίες καθώς και τον επαγγελματία τεχνικό την καθιστούν την πρώτη επιλογή για την προμήθεια οργάνων μέτρησης & ελέγχου.

 

Η εταιρεία “ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ” παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές και τεχνικές υπηρεσίες, θεωρώντας την υποστήριξη μετά την πώληση ως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ανάπτυξης της εμπορικής της δραστηριότητας

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 32, Αγ. Ι. Ρέντης, Πειραιάς, Τ.Κ 182 33
Ωράριο Λειτουργίας Φυσικού Καταστήματος: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00
Tηλέφωνα: 2104810582, 2104820054
Fax: 2104820054
Email: info@ban.gr

http://www.ban.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol