Το ξενοδοχείο Μαρία Έλενα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και σας καλωσορίζει στην Ικαρία, το νησί του θεού Διόνυσου, του Πράμνιου οίνου, του μυθικού Ίκαρου και Δαιδάλου, των διασημότερων ιαματικών πηγών και όπως τελευταία ανακαλύφθηκε του πέμπτου παράδεισου μακροζωίας στον κόσμο.
Μέσα σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, μέσα σε καταπράσινο κήπο με πανέμορφα δέντρα πολύχρωμα λουλούδια, πετρόκτιστους τοίχους και πεζούλες, πλαισιώνονται τα 16 δωμάτια και 7 πλήρως εξοπλισμένα στούντιό μας.
Η πανοραμική θέα από τα μπαλκόνια των δωματίων και τον κήπο, προς το καταγάλανο Αιγαίο πέλαγος και τα χρώματα της ανατολής σίγουρα θα σας μαγέψουν!
Η αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι απλή σε άσπρα και μπλε χρώματα αποτελούμενο από ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο και ένα ρετιρέ στούντιο.

 

Κάνε κράτηση τώρα: www.mariaelena.gr

Άγιος Κήρυκος – Ικαρία
T.K. 83300
Τηλ. 2275022835
Φαξ. 2275022223
Κινητό. 6979445891 (Maria)
Email. marelena@otenet.gr
https://www.facebook.com/MariaElenaIkaria

http://www.mariaelena.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol