Το κατάστημά μας ιδρύθηκε το 1984 στη Λ. Μεσογείων 301 όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. Στην πορεία των τριάντα και πλέον ετών η καθημερινή επαφή με τον κόσμο αποτελεί την κινητήριος δύναμη για να παρέχουμε τα αρτιότερα προϊόντα με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Στους χώρους του φυτώριου μας θα βρείτε οτιδήποτε αφορά τον κήπο και την βεράντα σας ανάμεσα σε μία πλούσια συλλογή από ανθοφόρα φυτά και θάμνους όπως επίσης δέντρα καλλωπιστικά και οπωροφόρα, λαχανικά, αρωματικά και άλλα.

Ακόμα διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε φυτοχώματα και βελτιωτικά καλύπτοντας όλων των ειδών τις απαιτήσεις. Επίσης γλάστρες πλαστικές και πήλινες, κασπώ, ζαρντινιέρες σε όλα τα μεγέθη και χρώματα για κάθε περίσταση. Τέλος παρέχουμε όλων των ειδών τα εργαλεία για κάθε εργασία καλύπτοντας τόσο τον ερασιτέχνη όσο και τον επαγγελματία κηπουρό. Το εξειδικευμένο προσωπικό του φυτωρίου μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να παρέχει λύσεις σε ότι του ζητηθεί. Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας.

 

Με εκτίμηση

Γ. Νησιώτης

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Λεωφ. Μεσογείων 301, Χαλάνδρι 15231
Εmail : info@nisiotis-plants.gr
Τηλέφωνο: 2106778701
Φαξ: 2106778701
http://www.nisiotis-plants.gr

http://www.egardener.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol