Η εταιρεία ΣΑΧΙΝΙΑΝ ιδρύθηκε το 1922 από τον Δανιήλ Σαχινιάν στον Πειραιά, με κύρια δραστηριότητα την πώληση και επισκευή γραφομηχανών. Στην πορεία των χρόνων η εταιρεία αναπτύχθηκε σε πολλούς τομείς κυρίως των Ταμειακών συστημάτων, μηχανών γραφείου, εφαρμογών παραγγελιολειψείας και πληροφορικής.

 

Από το 1990 που πρωτομπήκαν στην αγορά οι φορολογικές ταμειακές μηχανές έως και σήμερα συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους όπως Infoquest, Pouliadis, TRIAS (Sarema), MRS (Fasy, Sharp), Casio, DPS, Technoran (Samsung – National), Πλήκτρο (BMC – PBM), Παγκαλίδης, ICS, TEC, I-POS,CITIZEN,OLIVETTI,ADMATE,ACR,KOSMOLINE,INFOCARINA,ARCADIA,NORMA έχοντας εξουσιοδότηση από το υπουργείο οικονομικών (Ταυτότητα Πιστοποίησης) ανοίγματος και επισκευής αυτών.

 

Παράλληλα, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από αριθμομηχανές, γραφομηχανές, Fax, Φωτοτυπικά, Εκτυπωτές, Πολυμηχανήματα, Καταστροφείς Εγγράφων, Ηλεκτρονικούς Ζυγούς, Η/Υ (Προσφορές), Software, Hardware, Συστήματα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας σε χώρους εστίασης όπως και Προγράμματα Λιανικής Πώλησης.

Η τεχνική υποστήριξη των παραπάνω προϊόντων από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό, δίνει λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.

 

Επίσης διαθέτουμε αναλώσιμα όλων των τύπων, μελάνια, toner, μελανοταινίες, χαρτοταινίες ταμειακών μηχανών, αριθμομηχανών, Μηχανογραφικό Χαρτί, Φωτοτυπικό κ.α.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΣΑΧΙΝΙΑΝ Ταμειακά συστήματα
ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ 5 & ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 4
ΠΕΙΡΑΙΑΣ T.K. 18535
210 4178773 – 210 4122205
Κιν. 6944 341757 – 6977 463263
210 4133934

http://www.sahinian.gr

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol