Ο χώρος της τραπεζαρίας είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του σπιτιού, αλλά μερικοί από μας έχουν την τάση να μην της δίνουμε την προσοχή που της αξίζει. Ένα ωραίο γεύμα είναι κάτι περισσότερο από νόστιμα φαγητά. Είναι και η εμπειρία από το σχεδιασμό που είναι διακοσμημένο το περιβάλλον, και το φαγητό.
Είναι εντυπωσιακές, μικρές ή μεγάλες, η καθεμιά με το δικό της ξεχωριστό ύφος. Ξύλινα τραπέζια με διαφορετικές καρέκλες γύρω-γύρω και εντυπωσιακά φωτιστικά από πάνω για να δώσουν μία ξεχωριστή βαρύτητα στο χώρο. Άνετες ή απλά με άψογο design, οι τραπεζαρίες μέσα στο σπίτι δίνουν τη δική τους πινελιά στη συνολική διακόσμηση.
Η ιδανική τραπεζαρία θα μπορούσε επίσης και ως χώρος παιχνιδιού ή μελέτης ακόμη και μορφή ιδιωτικής γκαλερί όπου φιλοξενούνται πίνακες, έργα τέχνης αξίας και συλλογές μικροαντικειμένων που βρίσκονται στη κατοχή της εκάστοτε οικογένειας. Η λειτουργικότητα της τραπεζαρίας δεν αναιρεί τη μελέτη ενός πληθωρικού και εντυπωσιακού χώρου στον οποίο θα αναδειχθούν η δημιουργικότητα και η ευφυΐα σας εκτός από τον τομέα του φαγητού και στο design. Οι σύγχρονες τραπεζαρίες σύμφωνα με τις νέες τάσεις στη διακόσμηση εντός της οικίας ενσωματώνονται στο χώρου του καθιστικού ή της κουζίνας. Στα συμβατικά μοντέρνα σπίτια η μικρή πλευρά στις κουζίνες σχηματικής διάταξης τύπου Γ συχνά αφιερώνεται μια επέκταση στο μακρύ τοίχο, με κάποιο στενό πάγκο και σκαμπό παρέχοντας έναν πρόχειρο χώρο φαγητού.
Πειραματιστείτε λοιπόν με συνδυασμούς καθισμάτων τραπεζιού που δεν είναι του ίδιου ύφους.
Ταιριάξτε διαφορετικά υλικά και στυλ επιτυγχάνοντας αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και καλού γούστου. Απολαύστε τα γεύματά σας σε χώρους που εμπνέουν ηρεμία και διακοσμητική γαλήνη!!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αθήνα

Έδρα: Λένορμαν 83 (stock house)

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

Αγία Παρασκευή

Υποκατάστημα: Λεωφόρος Μεσογείων 405 (show room)

Tηλέφωνο/Fax: 2130307954-6

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

http://www.panosoikia.gr/

https://www.facebook.com/panosoikia/?fref=ts

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol