Ίσως υπάρχουν εκατομμύρια διαφορετικών οδηγών για το πώς να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο και ζεστό, αλλά η δικιά μας περιλαμβάνει λευκά χρώματα σαν βάση, ξύλινα πατώματα, μοντέρνα έπιπλα, δέρμα και λινά υφάσματα. Αυτό είναι το διακοσμητικό στυλ που ξέρουμε ότι θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα.
Υπόθεση πολύ προσωπική, για να πείτε το εξοχικό σας… σπιτάκι σας, δεν έχετε παρά να προσπαθήσετε να βάλετε τη δική σας πινελιά.
Και με αυτό δεν εννοοούμε να μεταφέρετε μαζί σας τα αγαπημένα σας έπιπλα ή βάζα, αλλά να διακοσμήσετε τις γωνιές του με κάτι πιο ελαφρύ αλλά εξίσου προσωπικό, όπως είναι φωτογραφίες ή να κρεμάσετε έναν αγαπημένο πίνακα και φυσικά να γεμίσετε τα άδεια βάζα του εξοχικού ή δωματίου σας με τα αγαπημένα σας λουλούδια.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να καλείτε κόσμο και ειδικά εάν το σπίτι σας είναι άνετο και όμορφα διακοσμημένο!
Ιδέες που σίγουρα θα σας κάνουν να ταξιδέψετε και θα σας δώσουν κίνητρο για να διακοσμήσετε και σεις με αντίστοιχο τρόπο το δικό σας xώρο!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αθήνα

Έδρα: Λένορμαν 83 (stock house)

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr
Αγία Παρασκευή

Υποκατάστημα: Λεωφόρος Μεσογείων 405 (show room)

Tηλέφωνο/Fax: 2130307954-6

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

http://www.panosoikia.gr/

https://www.facebook.com/panosoikia/?fref=ts

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol