Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από καυσόξυλα, οι τιμές των οποίων διαφέρουν ανάλογα με το είδος και την ποιότητα του ξύλου. Η ποιότητα τους είναι εξαιρετική και προέρχονται αποκλειστικά από την εγχώρια αγορά.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα καυσόξυλα που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς:

 

Ελιά
Η ελιά είναι ξύλο «βαρύ» και βραδύκαυστο. Είναι το μοναδικό καυσόξυλο όπου για την καύση του χρησιμοποιούμε τον κορμό, αλλά και η ρίζα του. Θεωρείται ισάξιο καυσόξυλο μαζί με το πουρνάρι και το δρυς.
Η ελιά είναι το κατεξοχήν παραδοσιακό ξύλο της νοτίου Ελλάδος, και χωρίζεται σε 2 μέρη, τον κορμό και την ρίζα, η οποία καίει αργά και συντηρεί την φωτιά στο τζάκι σας. Φυσικά, όπως και για όλα τα καυσόξυλα, θα πρέπει να είναι ξερή για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Πεύκο
Το πεύκο είναι ξύλο «ελαφρύ» που δίνει εξαιρετική φλόγα και καίγεται γρήγορα.
Σε μας θα βρείτε το πεύκο την καλύτερης ποιότητας. Υγρασία κάτω του 10%, με μεγάλη και γρήγορη θερμαντική απόδοση και εντυπωσιακή φωτιά. Συνίσταται για τζάκι και ξυλολέβητα.

 

Δρυς
Το δρυς είναι και αυτό βραδύκαυστο όπως το πουρνάρι και η ελιά. Ιδανικό ξύλο για ανεβάσουμε τη θερμοκρασία στο χώρο μας.
Η δρυς (βελανιδιά) είναι το πιο σκληρό καυσόξυλο. Η δρυς υλοτομείται μόνο από ευήλιες πλαγιές για να πετύχει η ποιότητα του μεσέ (μεράδι), δηλαδή της λευκής, ξανθής δρυός με λεπτή φλούδα. Είναι βραδύκαυστο και συνιστάται σε συνδυασμούς με οξιά ή πεύκο για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Πουρνάρι

Το πουρνάρι είναι ο βασιλιάς των καυσόξυλων, όμως είναι δυσεύρετο. Ιδανικό για να προσφέρει την υψηλότερη θερμοκρασία στο χώρο.

 

Οξιά
Η οξιά είναι ξύλο επίσης «ελαφρύ» που μας δίνει φλόγα και καίγεται εύκολα. Ανήκει στην ίδια κατηγορία με το πεύκο.

Από όλα τα καυσόξυλα η οξιά δίνει την πιο πλούσια μπλε φλόγα, και είναι μεγάλης θερμαντικής δύναμης. Συνιστάται για ενεργειακό τζάκι, ξυλόσομπες, ξυλολέβητες. Ίσως το καλύτερο καυσόξυλο για το παραδοσιακό σας τζάκι.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αφοί Σακελλαράκη,
ΔΑΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ – ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ – ΚΑΡΒΟΥΝΑ
Λεωφόρος Λαυρίου 92 Γλυκά Νερά,

Τηλ: 210 6658247 – 210 6049759
Κιν: 697 7806263 – 697 7404287

 

http://www.afoisakellaraki.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol