Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής, επισκευής και ανακαίνισης κτιρίων (κατοικιών και επαγγελματικών χώρων).

Ως αρχιτέκτονες – μηχανικοί , με πολυετή εμπειρία στην μελέτη και έκδοση οικοδομικών αδειών , στόχος μας είναι η μελέτη και η κατασκευή λειτουργικών κατοικιών , προτείνοντας λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε οικογένειας.

Αναλαμβάνουμε επισκευές και ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων μικρής, μεσαίας ή μεγάλης κλίμακας έως και την αποπεράτωση ημιτελών ακινήτων.

Ως ενεργειακοί επιθεωρητές μπορούμε να σας προτείνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες για να αναβαθμίσετε ενεργειακά κάθε ακίνητο σας (κατοικία – επαγγελματικό χώρο ) ,να σας βοηθήσουμε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα ” ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ” καθώς και να σας εκδώσουμε ενεργειακό πιστοποιητικό για το ακίνητό σας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα, άμεσα και με το λιγότερο κόστος την τακτοποίηση κάθε αυθαιρέτου σας σύμφωνα με το Ν.4014/2011.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Παπαναστασίου 36Α, Κερατσίνι-Πειραιάς
Τηλ: 210 4940142 ,2104943121
Fax:210 4943121
e-mail: skaris@otenet.gr
aiskaris@otenet.gr

 

http://www.skaris.com.gr/


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol